Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα.

Δύναμη πυρασφάλειας τις προάλλες και προσευχόμουν να μη πάρει καμιά φωτιά στο νομό, διότι θα πήγαινα κι εγώ στο δάσος...

Οι άλλοι που ήταν μαζί μου με έκαναν να φρίξω. Η συζήτηση το μεσημέρι ξεκίνησε από τις πουτάνες. Πού, πόσο, πόσες, πόσο γουστάρουν αυτές κοκ. Τα παιδιά έχουν σπρώξει πολλά λεφτά στη δραστηριότητα αυτή. Μετά κοιμήθηκαν για μεσημέρι. Όταν ξύπνησαν συζήτησαν σχετικά με τις αξιόποινες πράξεις που έχουν κάνει μικροί. Ήταν αρκετές για πολλούς μήνες αναμορφωτηρίου. Στο τέλος τσακώθηκαν για οπαδικά θέματα. Εμείς που σας στριμώξαμε τότε στο Καραϊσκάκη και τις φάγατε, καλά καναμε και σας φάγαμε το Φιλόπουλο, ξέρω ποιος τον σκότωσε, πες ποιος είναι να του φέρω παρέα, ξέρω το Ρομάριο από τα Ταμπούρια κοκ.

Δύο πράγματα έπρεπε να κάνουν όλη τη μέρα. Το πρώτο ήταν να ενεργοποιήσουν τα air condition στο θάλαμο και να κλείσουν τα παράθυρα το μεσημέρι, ώστε να δροσίσει και το δεύτερο να βάλουν αντικουνουπικό στο θάλαμο και να κλείσουν τα παράθυρα το βράδυ για να μη μπουν κουνούπια. Ήταν ανάξιοι και για τα δύο. Όλο και άνοιγαν τα παράθυρα και τα ξέχναγαν ανοιχτά. Μία για να καπνίσουν, την άλλη για να πουν κάτι στον άλλο που βαριόταν να μπει κανονικά μέσα, και την τρίτη γιατί έτσι. Στο διπλανό θάλαμο κάποιοι είχαν ανοίξει τα air condition στο τέρμα, τα παραθυρα στο τέρμα και έφυγαν. Έτσι απλά.

Σιγά μωρέ, με τα λεφτά σου πληρώνεις το ρεύμα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλι καλα που εισαι ανωτερος τους και δεν μπορουν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ.Αν ησουν Σμηνιτης και νεοτερος τους στη θητεια,εσυ θα τα φροντιζες ολα αυτα και στο καπακι θα εκανες και τη σκοπια τους μην κουραστουνε.Και αν ειχες και να κανεις δουλειες της Υπηρεσιας κιολας,αστο......Καποτε θα εφτανε η στιγμη που δε θ' αντεχες αλλο,θα κατερρεες και τοτε τα καθε λογης καλοπαιδα θα σε περιποιουνταν αναλογα-ξυλο,εξευτελισμοι,ρουφιανια στους ανωτερους και αλλα πολλα-ασε τις ποινες που θ' αρπαζες απο τους γαλονατους αν δεν εκανες σωστα τη δουλεια τους ,λογω εξαντλησης!Και σε ποιον να διαμαρτυροσουν?Στον παλιουρα,να σε αρχισει στις γρηγορες?Στους γαλονατους,να σε αρχισουν στο δουλεμα,να το σφυριξουν στους παλιους και να σε στειλουν στην εντατικη τα καλοπαιδα??????!!!!!!!!!!!Στο βυσμα?Θα σε παει αλλου,αν σε παει και παλι τα ιδια θα γινονταν,εκτος αν σ' εστελνε να υπηρετησεις το υπολοιπο της θητειας στο σπιτι σου.Ολες οι ενοπλες δυναμεις ετσι δουλευουνε,ειτε η θητεια ειναι τρια χρονια,ειτε τρεις μηνες......Ευτυχως για σενα,φορας σωσιβιο στο μπρατσο-2 σαρδελες-και δεν ζοριζεσαι πολυ απο τη Σαρα,τη Μαρα και το κακο συναπαντημα,δε μπορει να σε χωσει ο παλιος σε τιποτα!Αντε,4 μονο σου μεινανε!

Δημητρης Καμπερος είπε...

Χμ... Δεν έχει καμία ιδιαίτερη αξία ο Στρατεύσιμος Σμηνίας στην ΠΑ πλέον και, μεταξύ μας, καλύτερα έτσι. Διαφορετικά θα αποκτούσαν εξουσία στα χέρια τους ορισμένα άτομα ιδιαίτερα χαμηλής αξίας.

Επίσης δεν παίζει πιθανότητα ξύλου - αν παίξει αυτός που θα το κάνει θα ευχηθεί να μην είχε χέρι για να σηκώσει.