Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Γνωριμία με την Υπηρεσία

πρώτο ξύπνημα στο στρατόπεδο 6:20


Έως τώρα όλοι είναι ευγενικοί. Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει ακρόαση από την Ανωτάτη (προσοχή: τον τόνο βάζει η Υπηρεσία και όχι ο Τσολάκης ή ο Τζάρτζανος) Υγειονομική Επιτροπή ή αλλιώς, Είδικό Στρατολογικό Συμβούλιο - ναι, είναι το ίδιο που δίνει τα τρελόχαρτα και ορίζει το δείκτη ικανότητας Ι που κυμαίνεται από Ι1 έως Ι4 για όσους υπηρετούν.

Ο επικεφαλής ιατρός ήταν πολύ soft (πουστόφερνε λίγο να το πούμε λίγο λαϊκά) , η γυναίκα ιατρός που τον βοηθούσε ήταν ψιλοαδιάφορη φάτσα, οι στρατεύσιμοι γιατροί πολύ μάγκες και οι βοηθητικοί σμηνίτες σαχλοί τύποι που βαριόντουσαν εμφανώς και απροκάλυπτα. Ο επικεφαλής είχε ίδιο παρουσιαστικό και τις επόμενες φορές που τον συνάντησα. Έγινε γνωστό ότι έχει γυναίκα και παιδί. Παρά τη θέση και το βαθμό του. ξεμπρόστιασε θρασύτατα όποιον είχε ιατρικό πρόβλημα σε όλη την ομάδα. Είναι ανάγκη να ξέρω ποιος έχει αιμορροΐδες και ποιος ηπατίτιδα;
Αφότου συμπληρώσαμε κάποια ερωτηματολόγια, γδυθήκαμε και μπήκαμε σε μία αίθουσα που μύριζε απαίσια ποδαριλομασχαλίλα. Δείξαμε τα balls μας σε ένα κληρωτό γιατρό, όμως από το κρύο δυσκολεύτηκα να τα βρω, πόσο μάλλον να τα ξεχωρίσω μεταξύ τους ως όφειλα.

Με τον κίνδυνο να παρεξηγηθώ, παρατηρούσα από πίσω που είχα κάτσει τους υπόλοιπους της 50αδας στην οποία ανήκα. Τα αποτελέσματα: 7/50 φορούσαν σλιπ και όχι σορτσάκι για εσώρουχο, 4/50 είχαν τατουάζ, 4/50 υπέρμετρα παχύσαρκοι. Οι χοντροί γενικά είναι λίγοι σε ποσοστό, κάτι που ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι καπνίζουν μανιωδώς και με κάθε αφορμή.

Τα παιδιά φαίνονται ΟΚ και έχουν ήδη αρχίσει να σκιαγραφούνται πολλοί χαρακτήρες με τις ιδιαίτερες πλευρές τους, όταν αυτές υπάρχουν... Πολλά είναι τα σεξουαλικά αστεία και τα αστεία σχετικά με το ποδόσφαιρο.

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να φάω 50 μήλα μέχρι το τέλος της εκπαίδευσης - είναι πεντανόστιμα... (2.5 μήλα σήμερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: